Logga in →
VEPLA Logotyp
VEPLA › Webb

Vad är VEPLA?

VEPLA innehåller en uppsjö smarta och livsnödvändiga funktioner för den som driver projekt eller måste ha koll på fordon, fastigheter och maskinparker. Det är ett helt webbaserat system vilket innebär att du kommer åt det överallt när du behöver.

Exempel på vad du kan göra med VEPLA

• Offert och projekthantering
Få översikt över pågående projekt och planera in kommande arbeten i VEPLAs projketplaneringsvy. I VEPLAs anbudsliggare kan du enkelt se vilka anbud och offerter du har ute och när svar förväntas och om uppföljning krävs. När du vinner ett anbud är det enkelt att konvertera detta till ett aktivt projekt och arbeta vidare i VEPLA med dokumentation, personallistor, betalplaner och tidplaner.

• KMA och egenkontroller
VEPLA har en mängd mallar med riskanalyser, egenkontroller, provtryckningsprotokoll, kvalitets-och arbetsmiljöplaner och andra nödvändiga dokument för många olika branscher, som till exempel bygg, ventilation, VA/VVS, markentrepenad och kyla, vilket gör det enkelt och snabbt att skapa en struktur och komma igång. Du kan också skräddarsy befintliga dokument eller göra dina helt egna mallar om det behövs.

• Byggdagbok, ÄTA, avvikelser och tillbud
I VEPLA finns även verktyg för att hålla koll på det pågående projektet genom att man löpande kan rapportera avvikelser, ÄTA och tillbud, samt göra dagrapporter i projektets byggdagbok.

• Drift och underhållsinstruktion
När projektet är färdigt gör VEPLA det enkelt och snabbt att framställa dokumentation som är lätt att ladda ner, skicka som en nedladdningslänk per epost, skriva ut på papper eller lämna över digitalt på USB-sticka. Eller varför inte allt på en gång.

• Service och underhållsschema
Vare sig det är ett serviceavtal, dina egna fastigheter, din fordonsflotta eller maskinpark du har ansvar för så hjälper VEPLA dig att planera och rapportera in utfört service och underhåll, samt följa upp inrapporterade fel och utförda åtgärder.

Vill du veta mer?

Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar om VEPLA.

← Tillbaka

©2011-2021 Verksamhetsplatsen