VEPLA
Loading...

Tillgång till Riskanalyser och Arbetsmiljödokument – En Nödvändighet för Säkerhet på Arbetsplatsen

Malin Persson

I dagens arbetsmiljö är det avgörande att riskanalyser och arbetsmiljödokument är lättillgängliga och aktuella. Att förvara dessa viktiga dokument i en pärm på kontoret är inte tillräckligt. Oftast ligger pärmen där utan att någon faktiskt granskar innehållet, vilket underminerar hela syftet med dessa dokument.

Vi vet att det sällan är någon som kollar dokumenten i pärmen. Men det är inte därför du gör riskanalyser och arbetsmiljöplaner. Syftet är att dina anställda ska vara trygga och säkra på jobbet. Dokumenten ska fungera som en aktiv resurs för att förhindra olyckor och säkerställa att alla vet vad som gäller för att skapa en säker arbetsmiljö.

Med Vepla får du tillgång till dina riskanalyser och arbetsmiljödokument direkt i mobilen. Detta gör att dina anställda alltid har den information de behöver, när de behöver den, oavsett var de befinner sig. Att kunna nå dessa dokument snabbt och enkelt är avgörande för att förhindra incidenter och säkerställa att säkerhetsrutiner följs.

Det handlar om mer än bara dokumentation – det handlar om att skapa en arbetsmiljö där varje medarbetare känner sig trygg och där säkerhet alltid är en prioritet. Med Vepla kan du se till att dina anställda har rätt information vid rätt tillfälle, så att de kan komma hem helskinnade till sina familjer varje kväll. För oss är säkerhet på jobbet inte bara ett krav; det är en självklarhet.

Senaste nytt & insikter

Projekt

Portalen

Portalen i Vepla ger dig möjlighet att dela information till beställaren från projekt...

Emma Brown
AvMalin Persson
 Feb 19
Ledningssystem

KTP projekt

Vi utvecklar ständigt Vepla och nu har vi precis startat ett samarbete med högskolan Dalarna...

AvMalin Persson
 Feb 19