Loading...

Verksamhetsplatsen i samarbete med vvsinfo

Malin Persson

Här kan ni läsa ett utdrag från vvsinfo där de skriver om samarbetet mellan Verksamhetsplatsen och vvs-info. Klicka på länken för att läsa hela reportaget.

Snabb, enkel och automatisk tillgång till informationen i RSK-databasen har gjort Verksamhetsplatsen till ett av marknadens ledande projektverktyg. Verksamhetsplatsen är en del av VVSteknik-gruppen, som har sin bas i Gävle-Dala. Gruppen, som idag består av tre företag, grundades av Dan Persson 1992 och har växt stabilt genom åren.

Tillgången till informationen som finns i RSK-databasen är viktig för flera delar av Verksamhetsplatsen. För oss innebär det en stor tidsbesparing, vi hade annars varit tvungna att gå till respektive leverantörs hemsida, klippa och klistra för att sammanställa den information som våra kunder efterfrågar. Entreprenörerna får snabbt och enkelt tillgång till bland annat produktdatablad, byggvarudeklarationer, skötselanvisningar, kontaktinformation till leverantörerna och mycket annat som är nödvändigt för att kunna ta fram drift- och underhållsinstruktioner. Det som förut var ett, både, drygt och tråkigt jobb går i dag snabbt, enkelt och smidigt. Om jag fick önska något, skulle det vara att ännu fler leverantörer ser nyttan av att lägga in så mycket information i RSK-databasen som möjligt, slutar Dan Persson.

Läs hela artiklen

Senaste nytt & insikter

Förteckningar

Kemikalieförteckning

Vi har tagit fram en kemikalieförteckning med sökfunktion där man enkelt hanterar företagets kemikalier...

Emma Brown
AvMalin Persson
 Feb 19
Ledningssystem

KTP projekt

Vi utvecklar ständigt Vepla och nu har vi precis startat ett samarbete med högskolan Dalarna...

AvMalin Persson
 Feb 19
Projekt

Portalen

Portalen i Vepla ger dig möjlighet att dela information till beställaren från projekt...

Emma Brown
AvMalin Persson
 Feb 19